Afslank behandeling

IMG_7746
Estique lichaam detox & ontgiften
Lichaam:weerstand verhogen +afslank

Om het beste resultaat te krijgen bij afslanken werken wij binnen ons instituut met een afslank behandeltraject. Het afslank behandeltraject is er op gericht om lichaamscontouren te verfraaien en vet, te verminderen.

Zoals je zult begrijpen heeft 1 losse behandeling geen effect. Aangezien elk lichaam en elke huid anders is wordt een afslank behandeltraject op maat vastgesteld. Voor het beste resultaat dient er naast behandelingen ook thuis behandeld te worden met de juiste producten en wordt gekeken naar de juiste voeding en levensstijl.

Kortom: een op maat gemaakt behandeltraject voor het beste resultaat.

Hoe ziet het afslank behandeltraject eruit?

  • Stap 1: Een kennismaking bestaande uit: intake, lichaam analyse (bio impedence meting), foto’s en behandeltraject advies
  • Stap 2: Afhankelijk van het te volgen behandelplan zijn er verschillende  opties:

MediTherm en MediDrainage, 2x per week

BioSlimming (ontgiftende lichaamspakking)

  • Stap 3: Advies over producten, levensstijl en voeding.

MediTherm

Door middel van infrarood warmtetoepassing met Air-systeem bandages wordt het te behandelen gebied middels MediTherm tot ongeveer 45° C verwarmd. De bandages sluiten perfect aan op heupen, buik en billen. Infraroodstralen met hun speciale biologische eigenschappen dringen diep tot in het onderhuidse vetweefsel door. Hiermee stijgt de huidtemperatuur lokaal tot ongeveer 47° C, wat gelijk komt aan een effectieve verwarming van ongeveer 10° C en de stofwisseling stimuleert. De verhoogde huidtemperatuur is nog 24 tot 48 uren na de behandeling meetbaar.

MediDrainage

De Mechanisch Pneumatische MediDrainage zorgt dat in slechts 30 minuten behandeltijd (per sessie) ca. 3 liter lymfevocht  wordt geactiveerd. De daarin meegevoerde afvalstoffen worden geleidelijk aan door nieren en blaas uitgescheiden. De urine verandert van kleur en geur. Er zijn direct zichtbare, voelbare en meetbare resultaten. De behandeling is medisch en wetenschappelijk bewezen en wordt door iedereen goed verdragen.

Bioslimming

De BIOSLIMMING body wrap is de lichaamsbehandeling die langdurig resultaat geeft bij vetophopingen en cellulite en welke al vanaf de eerste behandeling zichtbare resultaten geeft

. Bioslimming stimuleert gewichtsverlies, verbrandt calorieën en werkt huidverstevigend. In een kuurtje (6 behandelingen in 4 weken) wordt het resultaat alleen nog maar mooier en langduriger.

HOE WERKT BIOSLIMMING?

De unieke behandeling van Bioslimming maakt gebruik van koude en warme componenten in combinatie met verschillende planten extracten, hoge cafeïne concentraties, 60 essentiële oliën en algen extracten. 98% van de vrouwen zagen indrukwekkende resultaten in vermindering van cellulite, vetophopingen en centimeter verlies.

Voor wie is het afslank behandeltraject geschikt?

  • Voor iedereen die haar of zijn lichaam wil afslanken.

Wat zijn de kosten van het afslank behandeltraject?

Tarieven behandeling
9000 vanaf
  • Producten afhankelijk van advies