Bioslimming behandeling

Snow
Snow
Snow

BIOSLIMMING: DE ENIGE WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN BODY WRAP! Zichtbaar resultaat na één Bioslimming bodywrap behandeling!

SLANK EN STRAK MET BIOSLIMMING
Droom je weleens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen?
Als jouw antwoord “Ja” is dan is de Bioslimming Active Wrap van Provence Cosmetics jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend.

Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap. Heeft awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste contouring behandeling en het beste thuis programma.

Bioslimming bij ons in het Instituut
Wat staat je te wachten tijdens een salonbehandeling? In de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie.
De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen met een kopje thee en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met een bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 60 minuten. Ideaal dus als je in een korte periode er op je best wilt uitzien

Wil je meer weten over de salonbehandeling? Klik dan hier!

Hoe gaat de Bioslimming kuur in zijn werk?

  • Stap 1: DETOX BASEEerst wordt een foto van het lichaam van de klant gemaakt of op diverse punten gemeten. Vervolgens wordt Detox Base (gel nr. 1) op alle te behandelen gebieden aangebracht. Een unieke formule: deze combineert plantenextracten, etherische oliën en algen extracten.
  • Stap 2: ACTIVE SLIM GELDe tweede gel wordt aangebracht op de benen en billen. Deze gel focust zich op cellulite. De huid wordt vurig rood door actieve bestanddelen die de micro-bloedcirculatie verhogen. Deze gel en de gel nr.3 Active Slim Cream zorgen voor de warme sensatie.
  • Stap 3: ACTIVE SLIM CREAMDeze crème richt zich op de hardnekkige vetten en wordt aangebracht op de buik, rug, ‘lovehandles ’en optioneel op de armen of kuiten. Net als bij Active Slim gel gaat de micro bloed circulatie omhoog waardoor de behandelde gebieden heel rood worden. Dit is de gewenste reactie.
  • Stap 4: ULTRA SLIM EFFECTNa 30 minuten wordt de laatste gel, nr. 4, aangebracht. Ultra Slim Effect is een cryo-component. Door een stevige, korte bindweefselmassage op de behandelde gebieden krijgt de klant een koud gevoel gedurende 20 minuten. Deze gel werkt sterk afslankend.


Voor wie zijn Bioslimming behandelingen geschikt?

Het is ideaal als je moeite hebt om af te vallen, worstelt met een trage spijsvertering, een opgeblazen gevoel, een niet optimaal werkend lymfe-systeem of last van cellulite of striae heeft.
Het is ook een antwoord voor degene die lang achter een bureau zitten omdat het de bloedsomloop verbetert, vochtophopingen tegen gaat en het gevoel van rusteloze benen minder maakt.

Deze afslankende, huidverstevigende en anti-cellulite behandeling is 100% natuurlijk, vrij van parabenen, sulfaat (SLS) en minerale olie. Bevat geen dierlijke ingrediënten en is niet getest op dieren.

Wat zijn de kosten van een Bioslimming kuur?

Bioslimming try out € 98,-
Bioslimming kuur (van 6 behandelingen) € 588,-
Bioslimming losse behandelingen € 120,00
Bioslimming extra armen of kuiten € 22,50
De kuur word gedaan in 6 weken 1x per week of in 4 weken waarvan 2 weken 2x per week en 2 weken 1x per week.

Tarieven behandeling
9800 vanaf
  • Producten afhankelijk van advies