Definitief vet verwijdering behandeling

image00015
image00014
IMG_7746

Om het beste resultaat te krijgen bij definitief vet verwijdering werken wij binnen ons instituut met een MedContour vet verwijdering behandeltraject. Het vet verwijderen behandeltraject is er op gericht om plaatselijk lichaamsvet definitief te te verwijderen. Zoals je zult begrijpen heeft 1 losse behandeling geen effect. Aangezien elk lichaam en elke huid anders is wordt een behandeltraject op maat vastgesteld. Voor het beste resultaat dient er naast behandelingen ook thuis behandeld te worden met de juiste producten en wordt gekeken naar de juiste voeding en levensstijl.

Kortom: een op maat gemaakt behandeltraject voor het beste resultaat.

Hoe ziet het definitief vet verwijdering behandeltraject met MedContour eruit?

  • Stap 1: Een kennismaking bestaande uit: intake, lichaam analyse (bio impedence meting), foto’s en behandeltraject advies.
  • Stap 2: Het afstemmen van een MedContour behandelplan.
  • Stap 3: Advies over producten, levensstijl en voeding.

Medcontour

MedContour is een behandeling die gebruik maakt van specifiek ultra geluid, waarmee vetcellen doelgericht kunnen worden verwijderd. Middels een gepatenteerd handstuk met twee ultra geluid koppen,  worden lokale vetophopingen, lastige sinaasappelhuid (cellulite) verminderd en op natuurlijke wijze afgevoerd via het eigen lymfesysteem.

Het principe: met ultrasone geluid golven (lage frequentie) wordt de liquide kern in de vetcel van binnenuit razendsnel verhit – zonder daarbij de huid of het goede weefsel te beschadigen. Daarbij worden de wanden van de vetcellen op een verantwoorde wijze kapot gemaakt en het daarin verpakte vet valt in minuscule deeltjes uiteen en wordt op natuurlijke wijze via het lymfesysteem afgevoerd (plassen en stoelgang).

Pijnvrij, veilig en zonder een operatieve ingreep!

Na een MedContour behandeling volgt altijd de MediDrainage behandeling.

Voor wie is het MedContour definitief vet verwijderen geschikt?

Voor iedereen die definitief  en zonder operatie met lokaal vet wil afrekenen.

Wat zijn de kosten van een MedContour behandeltraject?

Tarieven behandeling
18500 vanaf
  • Producten afhankelijk van advies