KENNISMAKEMN INTAKE
image00033
image00001

Kennismaken, Intake en huiddiagnose

Zou jij graag die gezonde en mooie huid weer krijgen?

Wat zijn de mogelijkheden voor jou?

Als je voor de eerste keer bij Estique een afspraak hebt gemaakt starten we altijd eerst met een uitgebreid kennismaking gesprek.

Intake vragenlijst: wat zijn je wensen, wat heb je zoal eerder gedaan, zijn er specifieke problemen?

Door middel van uitgebreide vragenlijsten gaan we kijken wat je wensen en/of problemen zijn m.b.t. je huid. De vragen hebben betrekking op je gezondheid, levensstijl, product gebruik ect. Door zoveel mogelijk informatie te verkrijgen hebben we een goed en duidelijk beeld betreffende de situatie.

Huidanalyse: wat is de actuele huidtoestand?

Met een huidanalyse kijken we naar de actuele huidtoestand. De resultaten van deze analyse geven ons de mogelijkheid om een specifiek behandelplan te maken en de daarbij behorende producten te selecteren. Door goed te analyseren maken wij de juiste keuzes uit ons grote behandel aanbod.

Waar letten we op bij het maken van een huiddiagnose:

  • Vochtgehalte van de huid
  • Doorbloeding (couperose, gesprongen haarvaatjes)
  • Ruwe, doge huid
  • Pigment vlekjes
  • Verstopte poriën
  • Bindweefsel verdikkingen (steelwratjes)
  • Rimpeltjes
  • Verslapping
  • Verhoornde huid
  • Irritaties

Bespreken mogelijkheden

Nadat alle informatie is verzameld worden de mogelijkheden besproken. Het advies wordt altijd exact afgestemd op jouw huid. Dat wil zeggen dat het budget, de tijd en de diverse mogelijkheden worden besproken. Uiteraard zijn er altijd meerdere keuzes mogelijkheden. Deze leggen we je graag aan je uit.

Advies op maat voor producten en behandelingen

Je krijgt een duidelijk advies voor het gebruik van thuisproducten. Zo weet je exact wat je thuis kunt doen om je huid te verbeteren. De foto’s die vooraf gemaakt worden geven een mooie vergelijking met de foto’s die we na een periode of een kuur naast elkaar kunnen leggen.

Ook wordt je behandelplan geheel uitgeschreven. Dit met korte en duidelijke uitleg van hoe de behandelingen en producten zijn opgebouwd. Dit is wel zo prettig om thuis alles nog eens rustig na te kunnen lezen.

Ben je op zoek naar een origineel kado ?

Wil je eens iemand verrassen en een heerlijke behandeling of product van Estique kado geven? Gewoon zomaar of voor een bijzondere gelegenheid zoals een verjaardag?

Bestel dan hier je kadobon, je hoeft er niet eens meer de deur voor uit.

Ga naar kadobon bestellen