Definitief ontharen  IPL OKSEL
Definitief ontharen IPL
Gezicht elektrisch ontharen

Tegenwoordig lijkt ontharen een must voor bijna iedereen. Niet alleen voor mannen die van oudsher hun baard scheren, maar zeker ook voor vrouwen.

Meer dan negentig procent van de Nederlandse dames gaat regelmatig aan de slag met scheermes, scheerapparaat, pincet of harsstrip. De oksels, bikinilijn en benen zijn daarbij de gebieden die het vaakst worden onthaard.

Ongeveer 10% van de Nederlanders heeft last van overbeharing, het verschijnsel dat er op bepaalde plekken van hun lichaam of gezicht meer en dikkere haren groeien dan normaal gesproken het geval is. Dit kan niet alleen praktische, maar vooral ook emotionele problemen met zich meebrengen. Oorzaken hiervan kunnen liggen in een erfelijke aanleg, maar ook in het gebruik van bepaalde medicijnen, verstoringen in de hormoonspiegel of het lijden aan een bepaalde ziekte.

Onze ontharingsmethoden, zoals elektrischs ontharen of IPL-behandelingen zijn gericht op het definitief uitschakelen van haren. Dit gebeurt door het vernietigen van de haarpapil. Tijdens het intake gesprek wordt bekeken welke methode t meest geschikt is. Soms is er ook een combinatie van beide methoden mogelijk. Huidinstituut Estique is meer dan 28 jaar erkend Ontharingsdeskundige, de ANBOS specialisatie die garantie geeft dat je in deskundige handen bent. Hierdoor worden deze behandelingen deels of geheel vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Ben je op zoek naar een origineel kado ?

Wil je eens iemand verrassen en een heerlijke behandeling of product van Estique kado geven? Gewoon zomaar of voor een bijzondere gelegenheid zoals een verjaardag?

Bestel dan hier je kadobon, je hoeft er niet eens meer de deur voor uit.

Ga naar kadobon bestellen