Vale, doffe huid behandeling

IMG_7807
image00035
Estique behandelingen gezicht vale doffe huid

Om het beste resultaat te krijgen bij een huid die vaal en dof ziet, werken wij binnen ons instituut met een behandeltraject vale, doffe huid. Dit behandeltraject is er op gericht om de vale en doffe huid weer te laten stralen. Het traject omvat een reeks van behandelingen, dit omdat 1 losse behandeling geen afdoende effect heeft.

Aangezien elke huid anders is wordt het traject voor de vale , doffe huid op maat vastgesteld. Voor het beste resultaat dient de huid ook thuis behandeld te worden met de juiste producten.

Kortom: voor een mooie huid wordt een behandeltraject voor jou op maat gemaakt.

Hoe ziet het behandeltraject vale, doffe huid eruit ?

  • Stap 1: Intake, huidanalyse, uitleg van de werkwijze, foto’s, behandeltraject advies
  • Stap 2: Peeling behandeling. Bij een peeling wordt een dunne laag van de bovenste huidlaag verwijderd waardoor er weer een frisse stralende huid onder te voorschijn komt. Oneffenheden als rimpeltjes, vlekjes of kleine littekens vervagen. Een diepte peeling  stimuleert de levende huidcellen waardoor het verouderingsproces wordt vertraagt. Alle peelings die wij binnen ons instituut gebruiken bevatten natuurlijke ingrediënten. De peeling zorgt voor een egalere frisse teint en een verbetering van de huidstructuur. Omdat de opperhuid dunner wordt gemaakt, is het zeer belangrijk de huid goed te beschermen tegen de zon met een sunblock.
  • Stap 3: Advies en gebruik producten thuis.

Voor wie is het behandeltraject vale, doffe huid geschikt ?

Volwassenen die zich storen aan grauwe, doffe of een vale huid.

Wat zijn de kosten van de vale, doffe huid behandeltraject ?

Tarieven behandeling
9000 vanaf
  • Producten afhankelijk van advies