map Estique, Stevinweg 6, 3891 EA, Zeewolde
Ik ben Conny Mouton, dè specialist in natuurlijke huidverbetering en sinds 1988 eigenaresse van Huidinstituut Estique

De grootste uitdaging als huidexpert is om er voor te zorgen dat jij als zelfbewuste vrouw een mooie en stralende huid krijgt en deze door de jaren heen gaat behouden.

Als 17 jarige begon ik als verpleegkundige en 8 jaar nadien zocht ik een nieuwe uitdaging waar ik mijn creativiteit en mijn volledige passie in kon thuisbrengen. De opleiding tot schoonheidsspecialist leek me geweldig.

“De liefde voor het vak zat er al vanaf het eerste begin van de opleiding in, maar toen ik eenmaal met mijn eigen zaak begon, werd die nog groter. Na de opleiding te hebben afgerond, maakte ik mijn droom waar….een eigen salon.

De afgelopen vijfendertig jaar heb ik heel wat opleidingen en trainingen over de nieuwste technologieën, producten en ontwikkelingen gevolgd. In binnen-en buitenland en ook ver buiten Europa. Door het steeds vernieuwen en investeren in de beste apparatuur en producten ontwikkelde ik mijn eigen werkwijze: ‘met een natuurlijke uitstraling ouder worden’.

Wat ik fijn vind aan mijn vak is dat mijn klanten gaan stralen van zelfvertrouwen. Een gezonde mate van zelfvertrouwen hebben is mooi. Het zet je in je kracht en daarom geniet ik als klanten hier vol zelfvertrouwen en met een goed gevoel de deur uitgaan. De huid weerspiegelt de ziel van het lichaam. Daarom houd ik me ook graag bezig met de holistische kijk op huidverbetering.

Klanten voelen zich hier thuis, de oprechte aandacht en tijd gecombineerd met een verzorgde huid die straalt. Ik ben blij daar een bijdrage aan te kunnen leveren.”

Conny Mouton